Uslovi Korišćenja

Pristupanjem sajtu i korišćenjem sadržaja simptomilecenje.com podrazumeva se da ste prihvatili dole navedene uslove korišćenja:

Svaki pristup i korišćenje sajta simptomilecenje.com podleže sledećim uslovima:

Svi sadržaji koji su objavljeni na sajtu simptomilecenje.com služe isključivo u informativne svrhe i nisu zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili propisanu medicinsku terapiju. Ukoliko imate zdravstvenih problema blagovremeno se obratite lekaru, ne lečite se na svoju ruku i ne upotrebljavajte bilo koju informaciju sa sajta bez prethodne konsultacije sa lekarom.

Sajt simptomilecenje.com preduzeće odgovarajuće napore da informacije i podaci na sajtu budu tačni i precizni, ali ne daje nikakve garancije u pogledu njihove tačnosti ili potpunosti i ne preuzima bilo kakvu odgovornost u tom pogledu.

Svi korisnici sajta simptomilecenje.com saglasni su s činjenicom da lično snose svaki rizik u vezi s pristupom i korišćenjem sadržaja na ovom sajtu, te da simptomilecenje.com neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu nastalu pristupom odnosno korišćenjem sajta simptomilecenje.com.

Sajt simptomilecenje.com ne preuzima bilo kakvu odgovornost za eventualnu direktnu ili indirektnu štetu nastalu na kompjuterskoj opremi ili softveru upotrebom ovog sajta.

Sadržaj objavljen na sajtu simptomilecenje.com dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za sopstvene potrebe. Svaka komercijalna upotreba je zabranjena.

Sajt simptomilecenje.com zadržava pravo da na svojim stranicama postavi linkove ka drugim sajtovima nad kojima nema nikakvu kontrolu te stoga nije i ne može biti odgovoran za sadržinu tih sajtova, kao i za istinitost informacija na tim sajtovima.

Sajt simptomilecenje.com zadržava pravo bilo kakve izmene sadržaja na svojim stranicama,delimično ili u potpunosti, u bilo koje vreme, zbog bilo kojeg razloga i bez prethodne najave te ne preuzima bilo kakvu odgovornost za eventualne posledice takvih izmena.

Privatnost

Na sajtu simptomilecenje.com prikazuju se oglasi kompanije Google.

- Nezavisni distributeri, uključujući Google, koriste kolačiće da bi prikazivali oglase u skladu sa prethodnim posetama korisnika našem sajtu;

- DART kolačići omogućavaju Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikažu oglase na osnovu njihovih poseta našem sajtu i/ili ostalim sajtovima na internetu;

- Korisnici mogu da onemoguće DART kolačić tako što će posetiti stranicu za onemogućavanje kolačića za oglašavanje. (Kolačiće nezavisnih distributera možete onemogućiti na stranici za onemogućavanje kolačića na sajtu organizacije Network Advertising Initiative.)

0
0
0
s2smodern

Naslovna | Marketing | Uslovi korišćenja | Mapa sajta
Sadržaj ovog sajta služi isključivo u informativne svrhe i nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili propisanu medicinsku terapiju.
Copyright © 2018 - Sva prava zadržana - Simptomi & Lečenje